Roncsautó felvásárlás

Nem tárolná otthonában feleslegessé vált működésképtelen autóját? - Roncsautó felvásárlás profiktól!

Nem működik az autója esetleg olyan sérülése van, amit gazdaságtalan lenne megjavítani?

Több lehetősége is van: elviteti egy roncstelepre, kivonatja a forgalomból de ezek eleve költségesek és például a végleges kivonás a forgalomból elég sok adminisztrációs teherrel is együtt jár. Eleve felesleges otthon vagy az utcán tárolni egy működésképtelen autót, mert azzal csak a gond és baj van. Ráadásul minél többet áll, annál jobban romlik az értéke így szintén csak emészti a költségeket, apasztja a családi kasszát. Mi tudunk segíteni ilyen esetekben, roncsautó felvásárlás profiktól: Hívjon az alábbi elérhetőségeken:

Műszaki hibás vagy komolyan sérült járművek, roncsautó felvásárlás.

Amennyiben szeretne megszabadulni totálkáros vagy roncsautójától keressen minket bizalommal. Ilyen esetekben kollégáink a helyszínen felmérik az autóját: annak értékét és állapotát és egy előzetes értékbecslést készítenek, amely alapján ajánlatot tudnak tenni a gépjármű megvételére és elszállítására. Törekszünk a korrekt üzleti kapcsolatra és mindkét fél számára korrekt ajánlat megtételére törekszünk. Amennyiben elfogadja a vételi ajánlatot akkor szabályos adás-vételi szerződés keretében rögzítjük a feltételeket. Ezt követően kifizetjük a vételárat akár készpénzben, akár azonnali átutalás formájában. Sikeres adás-vételt követően ingyenesen elszállítjuk roncsautóját, műszaki hibás járművét. A további ügyintézést is mi vállaljuk így az esetleges forgalomból való kivonást is.

Van-e annyira totálkáros, roncsautó amit nem vásárolnak fel?

Lehet, hogy úgy ítéli meg a biztosítótól kapott összeg nem fedezi a gépjármű megjavítását, vagy egy jégvert autó senkinek sem kell. Esetleg évek óta tárolja a forgalomból kivont autóját, amelyet ezen időszak alatt be sem indított. Nem tudunk olyan esetről amikor valamilyen járművet legyen az motorhibás vagy gazdasági totálkáros végül ne tudtunk volna arra ajánlatot tenni. Igyekszünk olyan árat kínálni a járműért, amely mindkét fél számára előnyös lehet. Amennyiben tehát megszabadulna hibás vagy sérült autójától, keresse az autofelvásárlás (auto-felvasarlas.com) munkatársait.